Voorzorg

Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken of te praten. Toch kan het prettig en geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Voor de nabestaanden is het fijn om te weten wat uw wensen zijn. Dit geeft rust. Daarom adviseer ik om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden. Een uitvaart, passend bij hoe u in het leven was, waar dierbaren troost uit kunnen halen en die een mooie herinnering zal zijn voor de nabestaanden die zonder u verder moeten.

Door het delen van uw wensen, kunt u zelf vorm geven aan een persoonlijk afscheid. U kunt zelf bijdragen aan de afscheidsplechtigheid door een brief te schrijven of een boodschap door te geven. Alle onderwerpen van afscheid en uitvaart kunnen ter sprake worden gebracht. Indien u dit wenst, dan reik ik u ideeën aan waarmee u richting kunt geven aan het afscheid en de uitvaart. Jeannette Koster Uitvaartbegeleiding heeft hiervoor een wenswijzer ontwikkeld, waarin u uw persoonlijke wensen met betrekking tot uw uitvaart aan kunt geven.

Vraag gerust om de kosteloze wenswijzer. Dit kan telefonisch op nummer 06 – 25 19 56 69 of via het contactformulier.

Misschien vindt u het fijn om samen met mij de wenswijzer door te nemen of wilt u advies?  Misschien wilt u alvast een overzicht van de te verwachten kosten of heeft u vragen voor uzelf of uw naasten? Neem dan gerust contact met mij op. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Ik kom graag bij u langs.