Foto- en videografie

De  dag van de uitvaart is een ingrijpende dag voor de nabestaanden.  Achteraf weet u misschien niet meer wie er allemaal bij aanwezig waren of wat er is gezegd.  Foto’s en film van de uitvaart kunnen later van grote waarde zijn en kunnen helpen een compleet beeld van de uitvaart te krijgen. Het kan u helpen om met elkaar over de overledene te praten en om de liefdevolle herinneringen aan uw dierbare te bewaren.  Een uitvaartfotograaf of videograaf legt de impressies voor, tijdens en na de crematie of begrafenis vast. U bepaalt zelf wat wel en niet vastgelegd wordt. Dit gebeurt onopvallend en op een respectvolle en discrete wijze.
Voor jonge kinderen die een ouder verliezen kunnen de beelden later zeer belangrijk zijn.
Voor nabestaanden die niet aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart, kunnen foto’s en film veel steun geven. Als u kiest voor uitvaartfotografie of uitvaartvideografie dan kan ik u daar meer over informeren en indien u dit wenst, voor u regelen.

Op het gebied van uitvaartfotografie werk ik samen met Marjan Laban afscheidsfotograaf, Sophie Bik Fotografie en Leonie Jansen Fotografie
Op het gebied van uitvaartvideografie werk ik samen met AR video.