Gastenboek

Uw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Fam. Leijzer uit Gaanderen
We waren er op voorbereid en dan komt het toch nog onverwachts het overlijden van onze moeder-oma en omi.
Dankzij jou Jeannette hebben we op een mooie en waardevolle manier afscheid kunnen en mogen nemen.
De betrokkenheid naar onze ( klein) kinderen was meer dan goed.
Ze werden er door jou zoveel mogelijk bij betrokken.
Voor de kleinkinderen had je boekjes meegenomen waarin alles uitgelegd werd en wat er allemaal bij komt kijken als iemand overleden is.
Namens ons en onze kinderen kijken we terug op een verdrietige maar vooral mooie week.
Hiervoor willen we jou nogmaals heel hartelijk bedanken Jeannette.
Bรฉnite van Dommelen en kinderen uit Gendringen
Lieve Jeannette,
En dan ineens wordt je gevraagd โ€œWie is uw uitvaartverzorger?โ€. Net nadat mijn man en de vader van onze kinderen plotseling is overleden. Daar heb ik geen antwoord op en we gaan samen zoeken naar wie die rol voor ons kan invullen. De doorslag gaf jouw website en jouw uitstraling. Jeannette je bent echt een fantastische steun geweest voor ons allemaal. Sturend zonder dirigeren en leidend zonder voorop te lopen. Zo knap en indrukwekkend. Wij mochten zijn wie we zijn en jij creรซerde de setting voor een waardevol afscheid. We hebben er fijne herinneringen aan. Dankjewel.
Lindsy van Aken uit Gaanderen
En dan opeens staat onze wereld op z'n kop... maar lieve Jeannette, wat zijn wij jou ongelofelijk dankbaar voor jouw begeleiding, geduld, rust, steun, medeleven, lieve woorden, hulp, nazorg en aanwezigheid na het plotselinge overlijden van mijn vader. Je bent zo goed in wat je doet en dit maakt dat deze ongelofelijke hectische en onwerkelijke periode voor ons draagzamer werd.

Je dacht over alles na en ook onze eigen inbreng over de condoleance avond werd gewaardeerd en konden we met jouw hulp en aankleding helemaal doen zoals wij het graag wilden.

Daarnaast heb je ons geholpen om ook onze eigen kinderen mee te nemen in alles rondom het overlijden van hun opa. Dit is zo waardevol.

Dus nogmaals, dank je wel Jeannette voor alles!
Fam. Verheij uit Etten
En dan opeens is je man/( schoon) vader/opa overleden.
Naast het verdriet van zijn gemis komt er veel op je af.
Zaken die je weet, maar waarvan je geen idee hebt hoe je dit aan moet pakken. Maar ook zaken waar we nooit bij stil hebben gestaan.
Het was echt super dat Jeannette Koster ons hierbij ondersteund heeft. Jeannette gaat kordaat te werk, zonder over onze gevoelens heen te walsen. Beheert de tijdsplanning maar gaf ons daarbij het gevoel van ruimte en rust. Ze wees ons op de verschillende mogelijkheden met een observatie vermogen waarbij ze snel door had wat onze wensen waren.
Jeannette heeft een groot empathisch vermogen. In ons geval had ze op alle momenten als eerste oog voor onze moeder.
We hebben Jeannette ervaren als een kundige, gedreven maar vooral heel prettige en lieve vrouw. Dan voor de fijne samenwerking
Harrie Smits uit Doetinchem
Hallo Jeannette, Het heeft even geduurd (te lang) voordat ik kon reageren. Er was wat mis met mijn computer en de drukte met de afwikkeling van
Leoโ€™s nalatenschap kostte tijd. Het kost mij echter weinig tijd om mijn tevredenheid uit te spreken over de verzorging en afwikkeling van Leoโ€™s uitvaart.
Het is inderdaad met โ€œliefde en vanuit het hartโ€ verricht, professioneel en met passie! Jeannette, je bent in de wieg gelegd voor dit werk dat je met
overgave en grote betrokkenheid doet. Ik wens jou er dan ook veel succes mee voor de toekomst. Ik zal mijn nabestaanden vragen om mijn uitvaart
t.z.t. (nog even wachten graag!) ook door jou te laten verzorgen en hopelijk ook weer met Anita waarmee je een geweldig duo vormt.
Hartelijk dank en de groeten aan Anita! Goetjes en veel liefs van โ€œden oldenโ€ Harrie Smits
Familie Peters uit Terborg
Vanaf het moment dat mijn man/ onze vader/ opa overleed en zelfs tot na zijn uitvaart heeft Jeannette tijdens deze periode onze familie zeer professioneel en betrokken bijgestaan en ontzorgd. Jeannette luistert goed en voelde ons goed aan. Ondanks dat wij zelf wel ideeรซn en wensen hadden over de uitvaart had Jeannette erg praktische aanvullende adviezen en tips die we ter harte hebben aangenomen. Onze familie kijkt terug op een prachtig, waardevol en persoonlijk afscheid. Jeannette is erg attent, heeft oog voor detail, ze is rustig en treedt niet op de voorgrond maar als ze er moet zijn, is ze er. Wij bevelen haar zeker aan!
Robert Lette uit Silvolde
Bij een trieste gebeurtenis wil je graag ontzorgd worden door iemand die meeleeft en je bijstaat. De verzorging rond de crematie van mijn vader heeft Jeannette ons zeer liefdevol bijgestaan en ons aan de hand meegenomen door het traject dat tot dan voor ons onbekend was. Jeannette betrok de kleinkinderen heel mooi bij het afscheid, zodat het niet 'eng' was. Mijn moeder waardeert zeer dat het niet alleen de week van afscheid aan haar wordt gedacht, maar ook de verjaardag en een jaar later kwam er nog een bericht van Jeannette en dat helpt in de verwerking van het verlies. Je staat er niet alleen voor.
Juul uit Arnhem
Wat mooi om terug te denken aan de persoonlijke begeleiding en touch die Jeannette heeft gegeven aan/bij het afscheid van onze/mijn moeder.

Hoe weet je wie je zou kunnen vragen qua uitvaartbegeleiding in geval van een overlijden? Wij wisten het niet (goed)!! Maar laat dit bericht, voor al diegenen die in een dergelijke situatie komen als wij vorig jaar, een handreiking zijn: de zorg, oprechte begeleiding, betrokkenheid, invullingswensen & nazorg die Jeannette biedt en kan bieden is van grote meerwaarde! Die begeleiding gun ik een ieder. Mij/ons is dat gegund en daar ben ik erg blij mee. Heel erg bedankt Jeannette! ๐Ÿ€ Monique & Juul
Anne-Marie Peters uit Breedenbroek
Wat een groots en warm "welkom thuis" feest had moeten worden, na een kort en heftig ziekbed, werd een afscheid.... Het overlijden van onze 17 jarige dochter Amber Winters. Het overlijden heeft zo'n impact op je leven...nog elke dag. Een afscheid dat je maar รฉรฉn keer kunt nemen.... Ik heb geen moment getwijfeld om Jeannette de gehele uitvaartbegeleiding toe te vertrouwen. Jeannette heeft vanaf Amber's overlijden alles tot in de puntjes verzorgd. Ze heeft dit alles zo waardevol, integer en zeer professioneel gedaan. Al onze persoonlijke wensen heeft ze hierbij meegenomen zodat het een warm zeer persoonlijk en waardevol afscheid werd....Ook heeft Jeannette veel ideeรซn en tips gegeven die precies bij onze wensen aansloten. Nog elke dag denk ik hieraan terug hoe fijn het was dat iedereen thuis afscheid van Amber kon nemen, in haar vertrouwde omgeving en dat we bijvoorbeeld samen de 17 witte ballonnen mochten oplaten bij Amber na de kerkdienst. Ook de nazorg was zeer liefdevol en professioneel. Jeannette stond altijd voor ons klaar en ook na het afscheid was ze er met adviezen....
Margriet Koster uit Terborg
Op 12 juli 2018 heeft Jeannette de uitvaart verzorgd van mijn man John. Jeannette is:
heel erg betrokken en rustig
integer
actief luisteren
alles was mogelijk
eigen inbreng werd zeer gewaardeerd
korte lijntjes
altijd bereikbaar
snelle terugkoppelingen
menselijke benadering.
Voor mij en mijn familie was Jeannette de juiste persoon en we kijken er met warme gevoelens op terug.
Peter Doornink uit Gaanderen
Jeannette heeft voor ons de uitvaart van onze moeder verzorgd. We hebben de begeleiding en uitvoering als erg prettig ervaren. Jeannette is betrokken en persoonlijk maar ook professioneel als het aankomt op het regelen van de details en het houden van overzicht.
Wij hebben de condoleance en de uitvaartdienst bij onze accommodatie thuis gehouden. Dit was bijzonder en intiem, maar zorgt wel voor meer regelwerk. Met de hulp van Jeannette is het allemaal heel goed verlopen. We kunnen Jeannette daarom van harte aanbevelen.
Sjon Vrieze uit Doetinchem
Nog voordat mijn liefste Gerdien echt ziek werd, maakten we al kennis met Jeanette; zij zou haar uitvaart begeleiden. Tijdens het ziekbed spraken we met elkaar de laatste details door. Er werden mogelijkheden en opties aangereikt en ook onze eigen ideeรซn, b.v. over tekst en muziek, konden worden ingebracht. Zonder op de voorgrond te treden hielp Jeanette ons door de moeilijke dagen nรก het overlijden. De uitvaart heeft op ons, onze familie, vrienden en bekenden diepe indruk gemaakt; juist door het persoonlijke karakter van de dienst. Daaraan heeft Jeanette een wezenlijke bijdrage geleverd; daar ben ik haar zeer erkentelijk voor.
Inge Peters uit Silvolde
Jeannette heeft voor onze moeder de crematie verzorgd. Deze was tot in de puntjes verzorgd. Ze dacht overal aan kwam ook met zeer waardevolle adviezen/suggesties , dit was inmiddels onze 3de crematie en op al die crematies zijn we niet gewezen op wat er allemaal mogelijk is, dit is zeer fijn.
Ook nam ze vooral mij van alles uit handen , Jeannette regelde alles, heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens de plechtigheid kregen wij ook veel complimenten dat alles zo goed geregeld was en de crematie zo persoonlijk en mooi was. Ook hebben wij dit zo ervaren.
Jeannette hiervoor nogmaals onze dank!
Groetjes Inge Peters