Kosten uitvaart

Ongeacht waar u verzekerd bent is het mogelijk om via Jeannette Koster Uitvaartbegeleiding uw uitvaart te laten regelen. Op uw polis staat “bel dit nummer bij overlijden”. U bent niet verplicht om bij overlijden de uitvaart ook door de verzekeraar te laten uitvoeren. Integendeel! U heeft altijd de keuze om de uitvaart te laten verzorgen door een andere uitvaartbegeleider, als u daar een beter gevoel bij heeft. 

Voor elk beschikbaar budget is een mooi en liefdevol afscheid mogelijk. De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw eigen wensen. Bijvoorbeeld of de uitvaart groot of klein is en of er sprake is van een uitvaartverzekering. Jeannette Koster Uitvaartbegeleiding heeft gekozen voor een transparante werkwijze. Op basis van uw wensen, kunt u bij mij vrijblijvend een gespecificeerde prijsopgave opvragen.  

Er zijn twee soorten uitvaartverzekeringen. Een natura- en een kapitaalverzekering. Met een naturaverzekering heeft u recht op een standaard pakket diensten en goederen zoals omschreven in uw polis. Alles wat buiten het verzekerde pakket valt, zult u extra moeten bijbetalen. Een kapitaalverzekering betaalt een bepaald bedrag uit, dat u vrij kunt besteden. Dit bedrag hoeft niet verplicht te worden besteed aan de uitvaart.

Graag help ik u kosteloos bij het innen van de verzekeringspolis. Dat bespaart u veel tijd en werk.