Disclaimer

Disclaimer Jeannette Koster Uitvaartbegeleiding

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de website van www.kosteruitvaartbegeleiding.nl. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Jeannette Koster Uitvaartbegeleiding aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Externe links
Deze website bevat links naar websites die niet door Jeannette Koster Uitvaartbegeleiding worden beheerd. Jeannette Koster Uitvaartbegeleiding neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, nauwkeurigheid of het functioneren van deze sites; de links worden verschaft in goed vertrouwen. Jeannette Koster Uitvaartbegeleiding kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor later ingevoerde verandering in deze externe sites.